miercuri, 10 noiembrie 2010

NICOLAS CAGE, DE LA GHOST RIDER 1 LA GHOST RIDER 2.. IN ROMANIA

    Celebrul actor american Nicolas Cage protagonistul filmului Ghost Rider, filmeaza la Sibiu pe centura ocolitoare, si in centrul vechi scene pentru filmul ghost Rider 2. filmarile la Sibiu la Ghost Rider 2 se vor termina la sfarsitul saptamanii.
    Mâine platoul de filmare se mută în centrul oraşului, Cage având programate filmări în Piaţa Mare şi Piaţa Mică şi Piaţa Huet. "Toata acţiunea s-a desfăşurat până acum în masini în mişcare pe autostradă. Mai interesant va fi în zilele următoare când întreg platoul de filmare al Ghost Rider 2 se va muta în centrul Sibiului. Nu pot să spun unde exact dar vedeţi că este vorba despre foarte mulţi oameni, într-un oraş atât de mic ca Sibiul sigur va afla toată lumea", a declarat Scott Levine, reprezentant al casei de producţie.
   Primăria Sibiu a aprobat pentru filmări Piaţa Mare, Piaţa Mică şi Piaţa Huet. “Filmările vor avea loc în zilele de 11 şi 12 noiembrie, urmând ca în data de 13 noiembrie locaţiile să fie eliberate", a declarat Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu. “Ghost Rider” a fost lansat în 2007 şi a avut încasări de peste 200 de milioane de dolari. Deci se intampla si in Romania... sa speram ca va fi la fel de bun ca si Ghost Rider 1, si o sa-l asteptam cu drag ca deah este filmat la noi in Romania..

Un comentariu:

Anonim spunea...

..sper sa iasa bine, primul film a fost ok....